dinsdag 10 augustus 2021

Vorige zomer in augustus (2)

DE DERDE DAG   Kunpusztai reformatus templom - Kerekegyháza (Hu) - Graphite sketchbook drawing on location by Linda S. Leon

 THE LITTLE CHAPEL IN THE GREEN

GRAPHITE SKETCHBOOK DRAWING
29,7 / 21 CM
De plaats en naam van dit kapelletje in het groen, moest ik eventjes gaan opzoeken, maar wat ik me wèl herinnerde was de muggenplaag die er heerste.
Waarschijnlijk door de vele regen die er de voorbije dagen was gevallen, hadden de muggen hun kans schoon gezien om zich massaal te vermenigvuldigen. De beten waren dan ook ontelbaar, eer mijn tekening klaar was... En de reis door de Puszta was maar pas begonnen.

De place and name of this little chapel in the green, I had to look up, but one thing I do remember, was the mosquito infestation.
Due to the rain of the previous days, they had taken there chance to multiplie en masse. So the mosquito bites were countless, before I finished my drawing. And the journey through the Puszta had only just begun...


4 opmerkingen :

 1. Oh yes, the "Hungarian" mosquitos.
  You are a very brave artist to finish this sketch, whilst being bitten all the time.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De mosquitos were definetly braver than me, as they were risking there lives ... =]

   Verwijderen
 2. Da's grappig. Het eerste waaraan ik moest denken, gewoon op basis van de tekening, was óók muggen :-) Jammer dat je de afgelegenheid van het kerkje niet kan zien, maar 't is desondanks een mooie tekening geworden.

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je om me hier een teken van je bezoek na te laten.
Thanks for leaving some sign of your presence here.